Tickets Internationaler Tattoo - 19. Mai 2018

Samtag € 18,00
Vorverkauf (ab 1. April bis 4 Mai) € 15,00
Kinder b.z. 11 Jahr (inklusive) Eintritt frei
Behinderten Eintritt frei

 

Sitz auf den Tribünen (zahlbar bei den Tribünen)

€ 5,00

Voorverkoop tickets Internationale Taptoe

Tickets voor de Internationale Taptoe zijn in voorverkoop te verkrijgen vanaf 1 april tot en met 9 mei 2018.

 • Ofwel bij
  • KBC Bank Hamont
  • Belfius Bank Hamont
  • BNP Paribas Fortis Hamont
  • ESSO-tankstation Van Horne Hamont
  • Bruna Budel
  • KIM Stomerij Budel-Schoot
 • Ofwel door de tickets als volgt te bestellen:
 1. Stuur een mail naar Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!  waarbij je opgeeft hoeveel tickets je wenst te bestellen. Vermeld je naam, adres en ook je rekeningnummer waarmee je het verschuldigde bedrag overschrijft op de rekening van de organisatie.
 2. Je schrijft het desbetreffende bedrag (aantal tickets x €15,00) + €1,00 verzendingskosten over op het rekeningnummer van de Kon. Harmonie St.-Cecilia HamontBE44 0682 0265 4245. Indien je wenst dat de tickets per aangetekende zending worden verstuurd, verhoog je het bedrag van de tickets met €8,00 in plaats van €1,00. Opgelet de organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de zendingen die om welke reden dan ook de bestemmeling niet bereiken. Bestelde tickets kunnen niet ter beschikking gehouden worden aan de kassa. Ze zullen sowieso naar jou opgestuurd worden.
 3. De tickets waarvan de betaling ontvangen is op het rekeningnummer van de organisatie worden pas verstuurd in begin mei 2018. Gelieve dus niet eerder te communiceren dat je de tickets nog niet ontvangen voor deze datum.

Opgelet : tickets die in voorverkoop gekocht zijn, geven geen enkel recht op (voorbehouden) tribuneplaatsen. Voor een tribuneplaats dien je op zaterdagavond een toeslag van €5,00 te betalen aan de tribunekassa op het taptoeterrein. Deze toeslagkaarten zijn niet beschikbaar in de voorverkoop ! Tribuneplaatsen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.