Mars- en showwedstrijden

Zondag 5 & maandag 6 juni 2022

Info voor deelnemers

Tijdens het Pinksterweekend op zondag 5 en maandag 6 juni 2022 organiseert de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia voor de dertigste maal de Internationale Mars- en Showwedstrijden der Lage Landen. Na de schitterende editie van 2018 en een korte onderbreking in 2020 willen wij tijdens deze editie zowel van de wedstrijden als van de Internationale Taptoe op zaterdag 4 juni opnieuw iets speciaals maken.

Schrijf in

De korpsen die we uitgenodigd hebben voor de wedstrijden, hebben die uitnodiging samen met het antwoordformulier in de maand september ontvangen.

Inschrijven voor de wedstrijden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De nodige informatie over de disciplines en afdelingen, vindt u in het wedstrijdreglement. Nauwkeurige bestudering en toepassing van deze vernieuwde reglementen strekt tot aanbeveling…zo ben je als korps goed geïnformeerd over de vernieuwde jureringscriteria en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Locatie

De Mars- en showwedstrijden vinden plaats op het marktplein van Hamont-Achel in België. Een wegbeschrijving vindt u hier.

Accomodaties

Voor de korpsen die wensen te overnachten in de buurt van Hamont hebben we een lijst met mogelijke verblijfsplaatsen samengesteld: accommodaties (pdf).